Velkommen i STUBhuset 
- kulturhuset i Støvring, et kulturelt og folkeligt samlingssted. Hver eneste dag  (næsten) hele året rundt er der aktiviteter her. 

Hos os kan du fx leje et lokale til en privat fest, til et firmaarrangement eller et møde i grundejerforeningen. Du kan også gå til banko, gymnastik, dans, bridge eller yoga. 

Det, de fleste nok forbinder STUBhuset med, er dog nok koncerterrne. Hvert år præsenterer vi ca. 25-30 koncerter henover året. De foregår i Salen, som der kan sidde ca. 300 publikummer. Vi er taknemmelige for, at vi ofte får ros for en gode og hyggelige stemning, og vi gør vort bedste for, at mange musikgenre er repræsenteret. Så er der nemlig noget for alle - og der er også mulighed for at prøve nogle nye genre af. 

På STUBhuset er de frivillige en vigtig faktor. Uden dem - intet STUBhus. Vi har et fast stolehold, der kommer hver eneste uge og hjælper med at stille stole og borde op til de arrangementer, der er. Vi har et fast koncert-hold, som hjælper til med afvikling af koncerterne indenfor områderne bar, entre, garderobe, foto og efterfølgende oprydning. Og så har vi også en frivillig-gruppe, der er fast tilknyttet mandagens bankospil. De hjælper med opråb af numre og salg af plader og spil. 

Derudover hjælper de frivillige lidt på kryds og tværs med forskellige ad hoc opgaver, der måtte opstå henover året. Alle hygger sig i hinandens selskab. Går du med overvejelser om at blive frivillig, så har vi en venteliste, som du kan blive sat på. Send en kort mail til mig, på hjo@slet-dette.stubhuset.dk hvor du fortæller lidt om dig selv, din alder, baggrund og erfaring - og ikke mindst, hvorfor du gerne vil være frivillig.

//Helle Jørgensen - Daglig Leder & Musikchef 

 

 Fakta: 

STUBhuset er en selvejende institution med to fuldtids-fastansatte, og en fleksibel bogholder, som kommer forbi med jævne mellemrum. 

Dagligdagen:

Musikchef og daglig leder:   Helle Jørgensen
Møde- og eventkoordinator: Mariann Højgaard Kristensen
Bogholderi: Birgit Petersen 
Teknik, lys og lyd: hustekniker Jens Vermeij 


Bestyrelsen: 

Formand:  Ole Mark Jørgensen
Næstformand:  Poul Erik Nørnberg 
Kasserer: Kirsten Nielsen 
Sekretær: Steen Nielsen
Medlem: Hanne Markussen 

Suppleant: Ove Jensen
Suppleant: Inge Østergaard