Bliv Medlem og få:

  • Stemmeret til generalforsamlingen
  • Medindfyldelse på Stubhusets aktiviteter
  • Mulighed for at leje lokaler
  • Rabat ved Stubhusets egne arrangementer

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Om STUBhuset

Velkommen i STUBhuset
- et hus med masser af frivillighed og et stort udbud af kulturelle oplevelser. I STUBhuset er der noget at samles om og at være fælles om, og jeg vil godt vove den påstand, at vi helt sikkert også har noget for dig. 

I STUBhuset lægger vi vægt på, at vi er et kulturelt og folkeligt samlingssted. Der er mange forskellige aktiviteter og tilbud i løbet af en ganske almindelig uge. Hver mandag er der bankospil, og om tirsdagen og onsdagen er der både dans, gymnastik og arrangementer til både ungdom og seniorer. 

Det, som STUBhuset måske er mest kendt for, er koncerterne. Intimkoncerter, hvor publikum er helt tæt på musikken. Det giver helt suveræne oplevelser, der både gør indtryk og også ofte efterlader aftryk. 

Prøv at kigge lidt i vores program, og så kunne du overveje om ikke du skulle prøve også at vælge et af de lidt nyere koncertnavne - prøve noget for dig helt nyt og ukendt. Det er ofte sådan jeg selv får de lidt anderledes og specielle oplevelser, som jeg kan tænke tilbage på med glæde. 

Rigtig god fornøjelse. 

Venlig hilsen

Helle Jørgensen
Kulturchef 

Bestyrelse

På generalforsamlingen i foråret 2017 blev følgende personer valgt til bestyrelsen (fra venstre): 

Ove Poulsen (suppleant), Gert Nielsen (medlem) Inger Olsen (kasserer), Steen Nielsen (næstformand), Helge Thimm (sekretær), Inger Høeg (suppleant), Ole Mark Jørgensen (formand) - og Helle Jørgensen (STUBhusets kulturchef) 

 

 

Formand:               Ole Mark Jørgensen  
Næstformand:        Steen Nielsen  
Kasserer:                Inger Olsen 
Sekretær:                Helge Thimm     
Medlem:                  Gert Nielsen 
Suppleant:              Inger Høeg 
Suppleant:              Ove Jensen 

 

 

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS