Bliv Medlem og få:

  • Stemmeret til generalforsamlingen
  • Medindfyldelse på Stubhusets aktiviteter
  • Mulighed for at leje lokaler
  • Rabat ved Stubhusets egne arrangementer

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Arrangementer

Johnny Hansen & Country Friends

countrymusikkens sjæl og nærvær har en særlig plads i hjertet på Johnny Hansen ...

torsdag den 28. september kl. 20.00

 

 

Johnny Hansens kærlighed til countrymusikken er indiskutabel, og den 51-årige sanger og guitarist fortsætter med at udvikle solokarrieren. Det beviste Johnny Hansen, da han sidste år udgav sit 2. country album med stor succes og efterfølgende turné og TV-optræden på TV 2 Charlie.

 

 

Countrymusikkens sjæl og nærvær har en særlig plads i hjertet på Johnny Hansen. Det kommer klart til udtryk i de meget stemningsfyldte koncerter, som Johnny Hansen giver rundt omkring i Danmark - og sammen med Country Friends har han allerede i 2016 spillet en række succesfulde koncerter, hvor publikum var ovenud begejstret for den gode musik. 

Det seneste album "My Favorite Country Songs 2" indeholder 18 klassikere, der gennem årene har haft en særlig plads i Johnny Hansens musikalske univers. I lighed med det første, er også det seneste album indspillet i countryens eget mekka, Nashville i USA sammen med en række af verdens bedste studiemusikere.

"Det nye album er en videreudvikling af mit musikalske virke. Country er en stilart, der passer godt til mig, og som jeg holder meget af at fortolke. Desuden kan jeg godt lide udfordringen med hele tiden at flytte grænser og arbejde med eksempelvis det spænd i min stemme, som mange af de store klassikere også kræver", siger Johnny Hansen.

Johnny Hansen glæder sig til også i 2017 at komme rundt i Danmark og præsentere musikken. Koncerterne bliver krydret med Johnny Hansen fortælling om hans dedikation for countrymusikken og bliver musikalsk high-lights fra de foreløbige 2 super CD-udgivelser han har lavet. 

 

 

 

 

 

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS